Снимки chernomorepfc.bg, видео ДИЕМА СПОРТ, gong.bg, vbox7.com Черно море успя да постиген

...
Снимки chernomorepfc.bg, видео ДИЕМА СПОРТ, gong.bg, vbox7.com Черно море успя да постиген
Коментари Харесай

Черно море срази Локо в снежния ад в София

Снимки chernomorepfc.bg, видео ДИЕМА СПОРТ, gong.bg, vbox7.com 

Черно море съумя да постиген безапелационна победа 3:0 при гостуването на Локомотив в София в среща от 21-ия кръг на efbet Лига. Срещата се игра при доста сложни условия - изобилен снеговалеж и заснежен терен.

Снимки вижте

Въпреки това варненци демонстрираха класата си и към този момент приближиха на една точка третия Ботев (Пловдив). 

Матиас Курьор откри в 5-а минута, а в 17-ата мнута Иван Дюлгеров избави дузпа на Илия Димитров. Евгений Сердюк даде два гола задатък за гостите в 29-а минута, като след попадението сподели под формалния си екип фланелка с цветовете ан Украйна и надпис " Не на войната ". Сердюк оформи и крайният резултат в 68-а минута след поредна груба неточност в редиците на Локо сред вратар и бранител, написа gon.bg. 

Атмосферните условия не бяха по никакъв начин удобни за футболен театър, само че " моряците " нанесоха ранен удар в снега. В 5-а минута, след центриране на Даниел Димов, Матиас Курьор се възползва от комплициране в отбраната на домакините и вкара за 1:0. 

В 16-а минута беше отсъдена дузпа за Локо София след игра с ръка в наказателното на състезател на Черно море. Зад топката застана Илия Димитров, който обаче видя по какъв начин ниският му удар в левия низък ъгъл бива избавен от Иван Дюлгеров, който мазета в корнер. 

В 29-а минута момчетата на Илиан Илиев съумяха да санкционират Локо за повторно. След нова контраофанзива и прекрасен извеждащ пас, Евгений Сердюк излезе самичък против Александър Любенов и вкара за 2:0. 

В последната минута на частта Курьор беше изведен на съвършена стрелкова позиция, само че някак съумя да пропусне очертанията на вратата на Любенов. 

През втората част темпото спадна още, откакто Черно море се концентрира върху опазването на резултата. В 58-а минута се стигна до ново безредие пред наказателното поле на Черно море, което приключи с неакуратен удар на състезател на Локо.

Интригата в дуела беше убита в 68-а минута след неуместна неточност в защита за " железничарите ". След дълга топка към Васил Панайотов, Катсикас и Александър Любенов не се схванаха, а от това колебние се възползва Евгений Сердюк, който вкара за 3:0. 

До края на мача нямаше съществени положения и по този начин варненци си потеглиха справедливо с трите точки. 

Локомотив София - Черно море 0:3

0:1 - Матиас Курьор (5)

0:2 Евгений Сердюк (29)

0:3 - Евгений Сердюк (68)

Стартовите състави на двата отбора:

Локомотив: Любенов, Рапосо, Крачунов, Кацикас, Орачев, Кацаров, Малембана, Октавио, Александров, Пинсон, Димитров;

Черно море: Дюлегров, Попов, Атанасов, Дробаров, Димов, Панов, Панайотов, Гарсия, Василев, Курьор, Сердюк;
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР